Saturday, 7 February 2015

Internet-sivusto tarjoaa kykyjenetsijöille mahdollisuuden julkaista avoimia työpaikkailmoituksia ja helpottaa työllistymistä

Uusi verkkosivusto avoimien työpaikkailmoitusten julkaisuun
Internet-sivusto tarjoaa kykyjenetsijöille mahdollisuuden julkaista avoimia työpaikkailmoituksia ja helpottaa työllistymistä
Helsinki – Internly Oy, suomalainen startup-yritys, julkistaa tänään betaversion asiantuntijatason työpaikkoja tarjoavasta Ziliot.com alustasta ja opiskelijoille suunnatun Intern.ly-sivuston kesätöitä ja työharjoittelua varten. Kykyjenetsijät ja rekrytoijat voivat julkaista tietoja avoimista työpaikoista ja seurata hakemuksia avainsanojen avulla (ATS) ja näin vähentää ansioluetteloiden selailuun käytettyä aikaa.
Ziliot.comin alusta tarjoaa innovatiivisen mahdollisuuden CV:n luomiseen ja avoimien työpaikkojen hakemiseen. Hakija pystyy tallentamaan useita ansioluetteloita ja räätälöimään ne nopeasti vastaamaan työpaikkailmoitusten erikoispiirteitä. Seurantajärjestelmä poimii hakusanojen pohjalta parhaat ehdokkaat vastaamaan kykyjenetsijöiden, ja yritysten itse julkaisemia työpaikkailmoituksia, ja näin jouduttaa perinteistä työnhakua.
Mol.fi kaltaisiin perinteisiin työnhakukanaviin verrattuna Ziliot.com ja Intern.ly tarjoavat työnantajille vain työhön soveltuvimmat hakijat pyrkimyksenä taitojen ja persoonallisuuden yhdistäminen, pitkäjänteisyys vuokratyön sijaan. Työnhakijan ei tarvitse täyttää rekrytointiyrityksistä tuttuja monisivuisia ”avoin työpaikkahakemus” -pohjia, vaan Internly Oy:n operoimat alustat keskittyvät kokoamaan olennaisimmat tiedot esimerkiksi LinkedIn-tietoja hyödyntäen.
Yksi Ziliotin perustajista, Aniekan Onono, kertoo työpaikkailmoitusten julkaisun maksuttomuuden olevan yksi Ziliot-alustan tärkeimmistä piirteistä: ”Kykyjenetsijöillä on mahdollisuus viestittää tai kommunikoida työnhakijoiden kanssa, ja ladata CV:itä ilmaiseksi. Työnhakijalle useisiin paikkoihin hakeminen vaatii tavallisesti paljon aikaa ja energiaa, mutta meidän palvelumme yksinkertaistaa ja nopeuttaa prosessia. Hakija voi luoda yhden tai useamman ansioluettelon ja valita sopivin – ja näin hakea nopeasti jopa kahdesta viiteenkymmeneen avoimeen paikkaan. Me yhdistämme hakijoiden listaamat kyvyt työnantajien tarpeisiin ja pidämme myös huolta siitä, että hakija vastaanottaa automaattisen ilmoituksen sopivan paikan löydyttyä.”
Tilin ja ansioluettelon luominen on ilmaista työnhakijoille ja työnhaun aloitus kestää alle viisi minuuttia. Yritykset voivat myös julkaista startup työpaikkailmoituksensa veloituksetta, ja kykyjenetsijöillä on mahdollisuus julkaista avoimia ilmoituksia ja kerätä ansioluetteloita ilmaiseksi.
Taustatietoa
Internly Oy on startup rekrytointitoimisto Helsingissä, ja se operoi Intern.ly ja Ziliot.com työnhaku- ja työntekijän seurauksen (ATS) mahdollistavat alustat. Intern.ly keskittyy harjoittelijoihin ja aloitustason töihin erityisesti liiketalouden ja tietotekniikan saralla, Ziliot.com on suunnattu IT-asiantuntijoille.   
Yhteystiedot
Aniekan Okono
Cofounder & HR konsultti
Phone: +358 44 362 9957

No comments:

Post a Comment